[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 20 12:32:31 UTC 2010


2010/5/20 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>> Треба да се додаде и следнава реченица:
>>
>> „настанот се одвива во рамките на проектот Национална политика за
>> слободен софтвер поддржан од Фондација Метаморфозис и Фондација
>> Институт Отворено општество Македонија“
>>
>> И долу ќе се сместат и логоата за овие институциии. Кога ќе ги испрата
>> логоата ќе ги дистрибуирам до надлежните... :)
>
> За сите дизајни важи ова? Или само за флаерот?

Промотивни материјали како постери, флаери итн., Ваљда билбордот спаѓа во итн :)

Али за билбордот немам уште потврда, дека не сум се сретнал со Акзент
медиа сеуште.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list