[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu May 20 12:17:56 UTC 2010


> Треба да се додаде и следнава реченица:
>
> „настанот се одвива во рамките на проектот Национална политика за
> слободен софтвер поддржан од Фондација Метаморфозис и Фондација
> Институт Отворено општество Македонија“
>
> И долу ќе се сместат и логоата за овие институциии. Кога ќе ги испрата
> логоата ќе ги дистрибуирам до надлежните... :)

За сите дизајни важи ова? Или само за флаерот?

Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list