[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Thu May 20 15:03:12 UTC 2010


On 20.05.2010 11:00, Aleksandar D. Balalovski wrote:
> 2010/5/20 Ilija Kocho <ilijak at siva.com.mk>:
>   
>> Еве една народна поговорка, може добро да се вклопи со темата:
>>
>> „Песната сајбија нема.“
>>
>>     
> Сајбија? И цитат некој од Шехерезад да има.
>   
Сајбија е туски феудалец пто укажува колку е старо движењето за слободен
софтвер кај нас.
Ако повеќе ви се допаѓа може да се преформулира:

„Песната господар/стопан нема.“


> хаха
>
>
>   
More information about the Ossm-members mailing list