[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue May 25 15:45:01 UTC 2010


2010/5/24 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Еве PDF-верзии и од мене:
>
> А3: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms-a3-f.pdf
> А5 предна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms-a5-p-f.pdf
> А5 задна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms-a5-z-f.pdf
>

Договорив билборди со Акцент Медиа.

На Гоце му ги кажав деталите на IM. Така што или денес или утре
сабајле ќе ми го испрати дизајнот.
Исто така ги исчистивме и финализиравме и постерите и флаерите, за да
можат да се испечатат штом
бидат готови.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list