[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 25 17:19:20 UTC 2010


>На Гоце му ги кажав деталите на IM. Така што или денес или утре
>сабајле ќе ми го испрати дизајнот.
>
> Исто така ги исчистивме и финализиравме и постерите и флаерите, за да
> можат да се испечатат штом
> бидат готови.

А3: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/final/rms-a3-f.pdf
А5 предна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/final/rms-a5-p-f.pdf
А5 задна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/final/rms-a5-z-f.pdf
Билборд: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/final/rms-billboard-f.pdf

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list