[2s.mk-friends] Текст-RMS

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Fri May 28 14:26:19 UTC 2010


Статијата е објавена како што ветив на официјалната страна на ФЕИТ,
интерниот портал на студентите и IT.com.mk

http://www.feit.ukim.edu.mk/mk/news/predavanje_rms_06_2010.html
http://it.com.mk/richard-stalman-na-3-ti-juni-vo-skopje/
на интерниот портал имаат само студентите пристап

Во вторник ќе биде испратено на студентски мејл до сите членови-- 
Viktor Stojanovski [zuberot at gmail.com]
Mobile: +389 77 717 111


More information about the Ossm-members mailing list