[2s.mk-friends] Текст-RMS

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu May 27 15:40:26 UTC 2010


> Текстот е спремен и испратен до it.com.mk иста така пократка верзија
> ќе биде објавена и на официјалната страна на ФЕИТ и интерниот портал
> како и на мејл адресите до сите студенти (со покана за професорите и
> асистентите).

BTW,
Предавањето на Сталман воопшто не е техничко така да ќе треба да се прошири 
фронтот на покани и до другите факултети-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

... knowledge is exactly like power - something 
to be distributed as widely as humanly possible,
for the betterment of all. -- jd


More information about the Ossm-members mailing list