[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 1 20:47:38 UTC 2010


 
> Утре јас ќе пробам да резервирам во http://www.globetrotterhostel.de/
> 7 кревети од 23.12-07.01.

може ли крајноит датум да биде отворен? и јас не знам во моментов дали ќе 
седам цело време во берлин. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list