[2s.mk-friends] maici hacklab 2010

Viktor Zuberot Stojanovski zuberot at gmail.com
Mon Nov 1 21:03:44 UTC 2010


2010/10/28 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Кој сака маици* нека го пополни формуларов.
>>
>> http://0.mk/maica_hacklab
>
> Ако некој не се пријавил а сака, нека се пријави.
>
> И пари да донесе:
> - вечер од 19-21 часот во Хаклаб.
> - во сабота од 12 до 18часот во Хаклаб.
>
> Фала.
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Јас изумив да се пријавам, важи уште или веќе ги порачавте?

-- 
Viktor Zuberot Stojanovski [zuberot at gmail.com]
Mobile: +38977717111 | +38976755652
My Blog: http://mobile.komunikacii.net | http://zuberot.info
Facebook: http://facebook.com/zuberot
Twitter: http://twitter.com/zuberot
GTalk: stojanovski.viktor at gmail.com
Skype: stojanovski.viktor


More information about the Ossm-members mailing list