[2s.mk-friends] најнова ревизија на текстот за нпсс

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 9 09:25:07 UTC 2010


Друштво,

ја додадов НПСС со последното дополнување во врска со превод на оперативни 
системи и канцелариски пакети (слободни и неслободни).

(со жалење констатирам дека во таа трка изгледа заостануваме)

сега останува уште да дојдат коментарите од МИО и што се однесува до мене 
пишувањето на овој документ е завршено.

ако некој мисли дека нешто фали имате уште неколку дена да бидете побрзи од 
МИО.

фала.

http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list