[2s.mk-friends] Надополнување: Хаклаб/Проекти

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Nov 23 15:04:23 UTC 2010


Додадов уште два проекти на страната на Хаклаб/Проекти (по интересна 
дискусија со Владан) (http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Проекти) кои што 
мислам дека ќе бидат корисни доколку се направат.

Деловите за изведба на овие проекти горе-долу ги имаме веќе во наши 
раце, а она што го немаме ќе гледам викендов доколку одам за Св.Н да го 
набавам и идната недела да може да почнеме да ги реализираме.

Овие два проекти (Speed-O-Meter и Поштенското Сандаче) ќе гледам да 
„напињам“ доволно силно за да се реализираат во најкраток можен рок и 
барем нешто на викито да имаме подвлечено и да стои „Реализирано“.

Кој има идеи или пак сака да помогне со нешто нека пише на листа. Ќао.More information about the Ossm-members mailing list