[2s.mk-friends] Берлин

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Nov 27 12:39:02 UTC 2010


Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.

Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе, 
што значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме 
трошокот.

Одговорете веднаш


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list