[2s.mk-friends] Берлин

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Nov 27 13:29:32 UTC 2010


> Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.
>
> Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе, што
> значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме трошокот.

И јас доаѓам сигурно.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list