[2s.mk-friends] Берлин

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Sat Nov 27 13:43:06 UTC 2010


И јас.

2010/11/27 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.
>>
>> Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе, што
>> значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме трошокот.
>
> И јас доаѓам сигурно.
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list