[2s.mk-friends] Берлин

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 29 20:35:22 UTC 2010


> Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.
>
> Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе,
> што значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме
> трошокот.

ок договорот е,
  - Златко, Владан, Даниела и Јорданка ќе ги ставиме на список
  - другите ќе купиме 5 карти * 70€ = 350€ + 10€ што ќе треба да им ги 
дадеме на другата екипа.


после ќе се раздужиме и ќе го распределиме трошокот на сите подеднаквоВкупната математика е:
  ( 10 бесплатни карти + 13 карти по 70€ ) / 23 луѓе == 40€ по човек-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list