[2s.mk-friends] Берлин

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Nov 29 13:06:53 UTC 2010


>> Јас и Даниела - доаѓаме!
>
> Супер, значи сите доаѓаат. Дај сеа да видиме за колкава сума точно се
> работи и по колку ќе не фати ако ја поделиме на 23 луѓе.

https://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/969ebe205f71feff

Дамјан и Иво работат на случајот. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list