[2s.mk-friends] Maverick на mirror

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Oct 12 21:31:15 UTC 2010


Овој пат со задоцнување, maverick е ставен на http://mirror.on.net.mk/ubuntu
Со здравје и среќа да си го инсталирате. Мене не ми успеа да инсталирам 
kubuntu (заглави кај партициите, не ги даваше воопшто во листа), кај 
друг колега ubuntu се инсталира од прва ама grub расипан, кај трет се 
помина ок со upgrade (мене и ова не ми помина)... Така да изгледа до 
раката ќе да е :-)More information about the Ossm-members mailing list