[2s.mk-friends] Maverick на mirror

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Wed Oct 13 10:03:34 UTC 2010


Кај еден другар шо инсталирав, не чинеше само kwin, на Decoration не
исцртуваше ко ќе го мрдниш после од maximize-ирање, па му наместив
Composite, и си чини.

2010/10/12 Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk>

> Овој пат со задоцнување, maverick е ставен на
> http://mirror.on.net.mk/ubuntu
> Со здравје и среќа да си го инсталирате. Мене не ми успеа да инсталирам
> kubuntu (заглави кај партициите, не ги даваше воопшто во листа), кај друг
> колега ubuntu се инсталира од прва ама grub расипан, кај трет се помина ок
> со upgrade (мене и ова не ми помина)... Така да изгледа до раката ќе да е
> :-)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101013/549e07b2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list