[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Oct 15 15:09:57 UTC 2010


2010/9/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Кој ќе иде на CCC во Берлин оваа година?
>
> CCC - Chaos Communication Congress - и оваа година ќе биде 4 дена, од
> понеделник до четврток (27-30 декември како и секогаш).

Освен јас, Дамјан, Новица, Игор, Арангел.

Дали друг ќе оди? Следната недела ќе купуваме карти и ќе резервираме сместување.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list