[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 15 17:06:06 UTC 2010


2010/10/15 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> 2010/9/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Кој ќе иде на CCC во Берлин оваа година?
>>
>> CCC - Chaos Communication Congress - и оваа година ќе биде 4 дена, од
>> понеделник до четврток (27-30 декември како и секогаш).
>
> Освен јас, Дамјан, Новица, Игор, Арангел.
>
> Дали друг ќе оди? Следната недела ќе купуваме карти и ќе резервираме сместување.

На Skyscanner вчера најдовме карта за 170 евра - Софија - Берлин -
Софија. 27ми со 3ти.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list