[2s.mk-friends] најнова ревизија на текстот за нпсс

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Oct 20 08:51:57 UTC 2010


од: http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html

Најнова ревизија на тексот за Националнта политика за слободен софтвер
Најновата ревизија на политика за слободен софтвер е објавена на страницата на 
овој блог.

Уште еднаш ја повикуваме интернет јавноста да даде свои коментари и забелешки.

Можете да го користите овој запис за оставање коментари или листата и форумот 
што се назначени во десната колона на блогот. 

текстот: http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list