[2s.mk-friends] maici hacklab 2010

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Oct 27 10:24:14 UTC 2010


> ја сум заинтересиран, ама од Кочани сум и немам услови за плаќање/земање
> од hacklab...
>
> може некако по пошта (мој трошок нормално) или?

Може ја да ти ја донесам ако сакаш, ама кога ќе си доваѓам у Кочани :)
или може да ти ја пуштам по некој шо ќе си иде скоро или евентуално
можам да ти ја пуштам по автобус. У секој случај, можам да ти завршам
работа ако сакаш.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list