[2s.mk-friends] maici hacklab 2010

Dejan Angelov angelov at ultim8.info
Wed Oct 27 11:01:28 UTC 2010


е супер, частам пиво :)

On 10/27/2010 12:24 PM, Зоран Димовски wrote:
>> ја сум заинтересиран, ама од Кочани сум и немам услови за плаќање/земање
>> од hacklab...
>>
>> може некако по пошта (мој трошок нормално) или?
> 
> Може ја да ти ја донесам ако сакаш, ама кога ќе си доваѓам у Кочани :)
> или може да ти ја пуштам по некој шо ќе си иде скоро или евентуално
> можам да ти ја пуштам по автобус. У секој случај, можам да ти завршам
> работа ако сакаш.
> 
> Поздрав, Зоки.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

On 10/27/2010 12:47 PM, Georgi Stanojevski wrote:
> 2010/10/24 Dejan Angelov <angelov at ultim8.info>:
>> ја сум заинтересиран, ама од Кочани сум и немам услови за плаќање/земање
>> од hacklab...
>>
>> може некако по пошта (мој трошок нормално) или?
>
> Пиши се во формуларот. А кочанско лоби ќе ти донесе. :)
>

More information about the Ossm-members mailing list