[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Sep 19 09:35:59 UTC 2010


2010/9/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Кој ќе иде на CCC во Берлин оваа година?
>
> CCC - Chaos Communication Congress - и оваа година ќе биде 4 дена, од
> понеделник до четврток (27-30 декември како и секогаш).
>
> Тие што сакаат да влезат на CCC беспари нека пишат reply на листава.
>
> Берлин е одличен град и јас би предложил останување и за време на нова година.
>
>
>
> http://events.ccc.de/2010/07/30/27c3-we-come-in-peace-call-for-participation/
>
> За престој и пат, може да се договориме накнадно или пак секој сам да си брка
> работа :) Глиша ќе извести за најновите сознанија.
>
> Во секој случај поефтино ќе ви се фати отколку во Скопје да го гледате Кевин
> Митник. А да не зборам 100 пати боље.

+ 1
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list