[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Sep 18 18:52:31 UTC 2010


ако имате некој у Германија може да организира и поефтини карти од
Солун, пошто за
нив (германците и тие во обид да станат такви) е поефтино ако
резервираат и купат карти
од таму (околу 50 евра, цена што не е за потценување).

поздрав


2010/9/18 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>>
>> http://events.ccc.de/2010/07/30/27c3-we-come-in-peace-call-for-participation/
>>
>> За престој и пат, може да се договориме накнадно или пак секој сам да си брка
>> работа :) Глиша ќе извести за најновите сознанија.
>
> Јас ќе одам.
>
> За превоз:
>
> 0. Ако сме до 4 луѓе може да одиме со кола. Ако сме повеќе и има желба
> може со рент-а-комбе. Попатно може да спиеме во Брно и во Прага. За
> оваа варијанта најдоцна до 20 октомври тие што сакаат треба да дадеме
> по 100 евра неповратен капар за ако некој се откаже на 10 дена пред
> идење да не ги заебе другите.
>
> 1. Скајвингс има лет за Берлин за 150 евра секој петок. Ќе прашам
> деновиве што како и кога може најрано да се резервира. Ова нормално
> секој сам си го организира и треба да се види дали тоа што мора со
> ваков лет да седиш 14 дена е во ред.
>
> 2. Ако има некој желба може детално да проучи и понуди лет од Софија,
> Солун или Приштина за поефтини пари.
>
> За сместување е рано али опции се до 20-тина евра од ноќ во хостел(*)
> или поскапо во хотел кој како сака.
>
> *http://www.globetrotterhostel.de/
> *http://www.sunflower-hostel.de
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list