[2s.mk-friends] Мрежни денови во хаклаб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Sep 27 09:33:20 UTC 2010


2010/9/27 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> Единствени 2 прашања се,
> - дали воопшто некој би дошол/го интересира ова?
> - кога би го правеле? следнава сабота или после таа?

+1

Што се треба да испланираме ако се собереме доволно луѓе?
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list