[2s.mk-friends] Мрежни денови во хаклаб

Ljupco Vangelski ljupco.vangelski at gmail.com
Mon Sep 27 09:50:51 UTC 2010


On 27.09.2010 11:20, Damjan Georgievski wrote:
> Единствени 2 прашања се,
> - дали воопшто некој би дошол/го интересира ова?
И јас сум заинтересиран, би дошол и би помогнал во 
организација/презентација.

-- 
Љубе
More information about the Ossm-members mailing list