[2s.mk-friends] „глобус“ листа на влијателни личности во икт секторот

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Sep 28 20:15:25 UTC 2010


> Мое лично мислење е дека нема потреба да се извинува(те)ш. Фактот шо
> стои Едубунту македонска дистрибуција и сл. произволни информации
> укажува на фактот дека вие не сте сугерирале било што да се пишува и
> имајќи ја во предвид вашата професионалност во активистичките кругови
> не дава простор за сомнеж дека било што е направено индикативно.
>
> Јас мислам дека вашето место е сосема заслужено на листата иако жалам
> што се наоѓате со лица кои според мене немаат ни „в“ од влијателност
> во технолошките кругови.
>
> Поздрав

+1


More information about the Ossm-members mailing list