[2s.mk-friends] Хаклаб кирија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 5 08:23:01 UTC 2011


Веројатно нема повеќе да замарам на листава откако ќе ја пуштиме
скриптата за известување али еве уше еднаш:

Треба да се плати киријата за КИКА, парите ги собираме во КИКА
најдоцна до сабота (кој може после тоа може да даде и средствата ќе
бидат искористени за наредниот месец).

Бидејќи почнавме да плаќаме и струја трошоците би требало да ни бидат
зголемени за овој месец.

Кој може нека донесе пари во четврток на „Програмски јазици“ од 19ч
или во сабота на Сподели знаење од 12ч.

Примаме и one time донации.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list