[2s.mk-friends] Arch mirror

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Wed Apr 6 19:33:38 UTC 2011


On 4/3/11 4:25 PM, Arangel Angov wrote:
> Сакаме да праиме македонски Arch mirror.
>
> Ако некој сака да помогне:
> - фирма што би го земала серверот кај нив и би ни го пуштила вентилот
>
Има теорија да издејствувам k.net.mk (Неотел мрежа) да дадат интернет.
За останатиот хардвер, не гарантирам...More information about the Ossm-members mailing list