[2s.mk-friends] Arch mirror

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 6 23:27:58 UTC 2011


2011/4/6 Dalibor Sojic <dalibor.sojic at gmail.com>:
> On 4/3/11 4:25 PM, Arangel Angov wrote:
>> Сакаме да праиме македонски Arch mirror.
>>
>> Ако некој сака да помогне:
>> - фирма што би го земала серверот кај нив и би ни го пуштила вентилот
>>
> Има теорија да издејствувам k.net.mk (Неотел мрежа) да дадат интернет.
> За останатиот хардвер, не гарантирам...

Супер. Ај да пробаме.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list