[2s.mk-friends] NSND Beograd 16-17. april/travanj/4

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Apr 8 08:27:33 UTC 2011


Кој ќе оди од .мк за Белград идниот викенд на регионалното НСНД,
последното пред Охрид?

https://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/9d101e36d345620a

Треба да се пријавиме за спиење во хостел да ни резервираат кревет.

Кога ќе знаеме кој ќе оди ќе се договориме како и кога ќе одиме.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list