[2s.mk-friends] NSND Beograd 16-17. april/travanj/4

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Apr 8 21:14:07 UTC 2011


> Кој ќе оди од .мк за Белград идниот викенд на регионалното НСНД,
> последното пред Охрид?
> 
> https://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/9d101e36d345620a
> 
> Треба да се пријавиме за спиење во хостел да ни резервираат кревет.
> 
> Кога ќе знаеме кој ќе оди ќе се договориме како и кога ќе одиме.

Јас доаѓам. За колата не сум 100% сигурен.
Поѓање би било петок поручек, враќање недела навечер.

Може и овде да се пријавите (пожелно до понеледник) па да им кажеме само
бројка на домаќините.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list