[2s.mk-friends] NSND Beograd 16-17. april/travanj/4

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Apr 8 21:42:05 UTC 2011


On 04/08/2011 11:14 PM, Damjan Georgievski wrote:
>> Кој ќе оди од .мк за Белград идниот викенд на регионалното НСНД,
>> последното пред Охрид?
>>
>> https://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/browse_thread/thread/9d101e36d345620a
>>
>> Треба да се пријавиме за спиење во хостел да ни резервираат кревет.
>>
>> Кога ќе знаеме кој ќе оди ќе се договориме како и кога ќе одиме.
> Јас доаѓам. За колата не сум 100% сигурен.
> Поѓање би било петок поручек, враќање недела навечер.
>
> Може и овде да се пријавите (пожелно до понеледник) па да им кажеме само
> бројка на домаќините.
>
>
Јас би знаел утре/задутре најкасно дали ќе одам, ќе одговорам соодветно.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list