[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 9 23:34:39 UTC 2011


Планот е да имаме настан по повод firefox 4 во среда на 13.4.2011 во галерија 7

Па да поминеме низ деталите уште еднаш. (http://ietherpad.com/UhB7apOyiV 
етерпадот е нешто аут).

1. Презентации ќе направат Горјан и Дамјан. Дали некој друг се пријавува?
2. почнуваме во ..... 20 ч??!дамјан (или некој друг со facebook) да потврди со 
игор од компресор?
3. Кој ќе го донесе проекторот?
4. дали има некои firefox стварчици во хаклаб што може да се донесат во 
галерија 7?
5. нарачуваме и торта.

друго?-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list