[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Sun Apr 10 10:23:55 UTC 2011


Здраво,
па јас ќе го донесам проекторот со оглед на тоа дека е кај мене,
Само добро би било и еден линк до локацијата бидејќи незнам каде е тоа :)

Поздрав
Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://twitter.com/javausergroupmk


2011/4/10 Новица Наков <novica at bagra.org>

>
> Планот е да имаме настан по повод firefox 4 во среда на 13.4.2011 во
> галерија 7
>
> Па да поминеме низ деталите уште еднаш. (http://ietherpad.com/UhB7apOyiV
> етерпадот е нешто аут).
>
> 1. Презентации ќе направат Горјан и Дамјан. Дали некој друг се пријавува?
> 2. почнуваме во ..... 20 ч??!дамјан (или некој друг со facebook) да потврди
> со
> игор од компресор?
> 3. Кој ќе го донесе проекторот?
> 4. дали има некои firefox стварчици во хаклаб што може да се донесат во
> галерија 7?
> 5. нарачуваме и торта.
>
> друго?
>
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
>
> http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110410/0ffc0e8b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list