[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Apr 10 18:31:00 UTC 2011


2011/4/10 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>:

> па јас ќе го донесам проекторот со оглед на тоа дека е кај мене,
> Само добро би било и еден линк до локацијата бидејќи незнам каде е тоа :)

Мислам дека треба утре на Убунту прва помош прво да го донесеш. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list