[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Apr 10 18:34:45 UTC 2011


>> па јас ќе го донесам проекторот со оглед на тоа дека е кај мене,
>> Само добро би било и еден линк до локацијата бидејќи незнам каде е тоа :)
>
> Мислам дека треба утре на Убунту прва помош прво да го донесеш. :)

Аха http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства, my bad. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list