[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Mon Apr 11 12:59:42 UTC 2011


2011/4/11 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>:
> On понеделник 11. април 2011 08:09:52 Vladan Popovic wrote:
>> Се пријавувам (втор) за идење. Смештај не ми треба, но ќе ми треба превоз,
>> значи рачунајте ме за одење и враќање исто така.
>
> Се пријавувам трет :)
> Ми треба смештај, а обезбедувам превоз за тројца.
>

Се пријавувам,

Не ми треба сместување во Охрид, а превоз ми треба.


More information about the Ossm-members mailing list