[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Mon Apr 11 09:34:20 UTC 2011


On понеделник 11. април 2011 08:09:52 Vladan Popovic wrote:
> Се пријавувам (втор) за идење. Смештај не ми треба, но ќе ми треба превоз,
> значи рачунајте ме за одење и враќање исто така.

Се пријавувам трет :)
Ми треба смештај, а обезбедувам превоз за тројца.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list