[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Marko Doda marko at lugola.net
Sun Apr 17 18:01:39 UTC 2011


И јас планирам да одам, count me in :)

2011/4/17 Новица Наков <novica at bagra.org>

>
> > > Ќе одиме веројатно 10тина луѓе од Скопје, па ако има заинтересирани
> > > пишете тука бидејќи треба да резервираме место за спиењ
>
> заинтересиран.
>
> за кола не знам во моментов да кажам.
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
>
> http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110417/e65d980b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list