[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 17 17:59:21 UTC 2011


> > Ќе одиме веројатно 10тина луѓе од Скопје, па ако има заинтересирани
> > пишете тука бидејќи треба да резервираме место за спиењ

заинтересиран. 

за кола не знам во моментов да кажам.


-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list