[2s.mk-friends] Локален NSND во Струмица - Септември ?

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Aug 5 18:33:22 UTC 2011


Неколку пати ова го имаме дискутирано *уз пиво*, ај сега да видеме што и 
како може да напраиме. Дали имаме човек во Струмица кој што може да 
организира (најди место за одржување) на локален NSND (Ništa Se Neće 
Dogoditi) настан ?

Истотака кој период би одговарало да се напраи настанот (доколку воопшто 
се напраи) ? Треба да се има во предвид дека и заедницата во Косово 
планира NSND настан (ваљда се инспирираа после NSND Ohrid) некаде во 
Октомври, па да оставиме доволно време за да може да тркнеме и до Приштина.

Discuss.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list