[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Fri Aug 5 22:19:52 UTC 2011


Ќе почнуваме ли со оваа активност?

Наредниот состанок би требало да се одржи на 04.09.2011.

Јас би замолил, ако има согласност, да го поместиме датумот за 28.08.2011 
затоа што цел септември ми е со обврски...

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list