[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Aug 5 23:31:35 UTC 2011


2011/8/6 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>:
> Ќе почнуваме ли со оваа активност?
>
> Наредниот состанок би требало да се одржи на 04.09.2011.
>
> Јас би замолил, ако има согласност, да го поместиме датумот за 28.08.2011
> затоа што цел септември ми е со обврски...


Јас сум на одмор до 02.09.2011.

Не знам какви им се плановите на другите членови?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list