[2s.mk-friends] FYI: Видео-снимки од DebConf11

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Sat Aug 6 00:53:35 UTC 2011


Случајно да не бидат закачени онлајн некаде?

2011/8/6 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>

> Утре ќе ги донесам во Кика видео-записите од одржаните предавања и
> работилници
> на овогодинешниот DebConf, што се одржа во Бања Лука, од 23 до 30 јули.
>
> Има вкупно 30GB видео-материјал, снимен на 7 DVD-дискови.
>
> Поздрав Божидар
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110806/f83c17e0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list