[2s.mk-friends] FYI: Видео-снимки од DebConf11

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Fri Aug 5 22:13:46 UTC 2011


Утре ќе ги донесам во Кика видео-записите од одржаните предавања и работилници 
на овогодинешниот DebConf, што се одржа во Бања Лука, од 23 до 30 јули.

Има вкупно 30GB видео-материјал, снимен на 7 DVD-дискови.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list