[2s.mk-friends] bugs.spodeli maintenance

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Aug 8 12:25:41 UTC 2011


Серверот ќе биде рестартиран за да се применат новите надградби на
системот. Сајтот би требало да е недостапен само неколку минути.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list