[2s.mk-friends] Локален NSND во Струмица - Септември ?

Novica Nakov novica at bagra.org
Mon Aug 8 18:18:51 UTC 2011


> Вака. Зборев јас со @Potru и можеме да добиеме просторија во Дом на АРМ.

а оној просторот што го менаџираше Ѕвонко Николов?

-- нMore information about the Ossm-members mailing list