[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Aug 11 20:06:07 UTC 2011


Сума сумариум, го направивме планот за ЦНЦ машината и имаме 2 пара 
материјали (иверка) за правење на истата. Ја имаме електрониката 
направено + моторите и останатото. Лука ни остави за во КИКА 30тина 
соларни панели кои ќе ги искористиме за некои проекти или шо-било.

То би било то.


On 07/21/2011 08:07 PM, Aleks wrote:
> Од 5-ти Август Лука, кој што го запознавме на НСНД Охрид, ќе биде во 
> Охрид и заедно со него ќе се припремаме за изработка на планираната 
> ЦНЦ машина есенва во КИКА + ќе има ардуино хакирање и остали ствари 
> поврзани со хардвер и електроника.
>
> Доклку некој е во околина, слободно може да нѝ се приклучи.
>


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list